HALUSKA, R. Analýza pohybu jízdního kola při jízdě v přímém směru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2013.

Posudky

Posudek vedoucího

Semela, Marek

V rámci tvorby diplomové práce student prokázal, že je schopen řešit samostatně zadaný problém. Při zpracování práce mnohokrát konzultoval její obsah a způsob a zpracování měření s tím, že připomínky vždy následně zapracoval.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění cíle a rozsahu zadání A Diplomová práce splnila stanovené cíle a většímu rozsahu práce, které není nezbytné, bránily špatné klimatické podmínky.
Úroveň zpracování teoretické části tj. poznatky získané studiem A Student zpracoval teoretickou část práce rozsáhle a kvalitně, čímž podložil důležitost a správnost svého měření.
Úroveň zpracování analytické části tj. zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody A Posluchač sám navrhl a provedl vybraná měření dle stanovených cílů podložených teoretickou částí, které následně vhodně zpracoval do přehledných tabulek a grafů.
Odborná úroveň diplomové práce B Popis výsledků mohl být detailnější.
Přínos pro praktické i teoretické využití A Výsledky lze využít velmi dobře v mnoha oblastech soudního inženýrství a také je možné na tyto výsledky navázat.
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 a 690-2 C Seznam použité literatury a informačních zdrojů je velmi chudý, nicméně pro vlastní zpracování měření toto nemělo zásadní vadu.
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň B Práce je přehledná a má dobrou jazykovou úroveň.
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Krejsa, Ivan

Jedná se o rozsáhlé měření pohybu jízdních kol v přímém směru, která rozšiřují a doplňují již provedená měření případně empirická odvození některých způsobů pohybu cyklistů. Diplomová práce je zpracována přehledně a vyčerpávajícím způsobem zadaného úkolu.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Úplnost vypracování B § 57 odst.1 361/2000 Sb. List 34 - není úplný, doplnit při obhajobě.
Zvolený přístup k řešení cíle diplomové práce A
Úroveň zpracování diplomové práce tj. originalita řešení, způsob zpracování podkladů, vstupních dat, použité metody A
Obtížnost a správnost řešení B
Přínos pro praktické i teoretické využití A
Odborná jazyková úroveň A
Písemná a grafická úprava tj. text, grafy, tabulky A
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 63177