KOVAŘÍKOVÁ, M. Návrh CRM pro internetový obchod pomocí projektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.

Posudky

Posudek vedoucího

Zvejšková, Michaela

Otázka č. 1: Uveďte příklad plánované činnosti. K této činnosti přiřaďte odpovídající dokument pro porovnání výsledku s plánem. Otázka č. 2: Uveďte vhodné způsoby stimulace zaměstnanců v daném podniku a doložte jejich význam. Téma bakalářské práce je aktuální a je potřeba se na něj zaměřovat. Studentka pojala práci velmi zodpovědně a kvalitně zpracovala všechny potřebné údaje vedoucí k dosažení stanoveného cíle. Pravidelně konzultovala s vedoucím práce i s představitelem dané společnosti. Zájem na vypracování bakalářské práce byl u studentky velmi vysoký.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B Cíl stanovený v bakalářské práci byl s ohledem na oblast zaměření splněn velmi dobře.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C V rámci bakalářského stupně studia byl zvolen adekvátní a dostačující postup řešení dané problematiky. Pro případné rozvětvení práce bude nutné využít přesnější statistické metody.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A Studentka je schopná interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich patřičné závěry.
Praktická využitelnost výsledků B S ohledem na zpracovávané téma je praktické využití výstupů na velmi dobré úrovni, v praxi s úspěchem proveditelné.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C Struktura práce byla uspořádána vhodně. Studentka použila terminologii přesnou k popisu dané problematiky s výhradami. Jazyková úroveň odborného projevu byla slabší, bylo nutno vytknout několik nepřesností.
Práce s informačními zdroji, včetně citací B S informačními zdroji bylo pracováno velmi dobře. Za zmínění stojí kladný přístup a práce s knihovnickými databázemi.
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Fiala, Zdeněk

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků A
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň A
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 66056