ŽŮRKOVÁ, P. Vliv tepelného opracování na trvanlivost vybraných potravinářských výrobků [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2008.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Studium literatury a její zpracování | B | ||
Využití poznatků z literatury | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | B | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | A | ||
Využívání konzultací při řešení práce | A | ||
Celkový přístup k řešení úkolů | A |
Práci hodnotím pozitivně, nicméně mám následující připomínky: V literární části chybí citace obrázků, tabulek a grafů. Tabulky a grafy experimentální části by bylo vhodné očíslovat a doplnit názvy. Oddíl Senzorická analýza je nelogicky členěn, což způsobuje horší orientaci v práci, jednotlivé kapitoly by měly být očíslovány: 5.3.1. Hodnocení Bůčkové pomazánky... až 5.3.12. Duben 2008. Pro přehlednost bych práci doplnila o seznam obrázků, tabulek a grafů. Ze závěru práce vyplývá, že u obou hodnocených výrobků byly prováděny všechny tři analýzy, tyto však byly prováděny jen u Bůčkové pomazánky, u výrobku Sterilované zelí byla prováděna pouze Senzorická analýza.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | B | ||
Logické členění práce | B | ||
Kvalita zpracování výsledků | C | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | B | ||
Využití literatury a její citace | C | ||
Úroveň jazykového zpracování | B | ||
Formální úroveň práce – celkový dojem | B | ||
Závěry práce a jejich formulace | C |
eVSKP id 8448