ŠOTNER, R. Vícefunkční přeladitelný aktivní filtr. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.

Posudky

Posudek vedoucího

Dostál, Tomáš

Velmi schopný a aktivní student. Navrhl, simulacemi na PC i laboratorně ověřil několik zapojení multifunkčních filtrů s moderními funkčními bloky. DP je zpracována na příkladné vysoké úrovni. Zadání bezezbytku splnil. Mé představy dokonce překročil. Své výsledky veřejně publikoval a zůčastnil se studentské soutěže.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění zadání A 50/50 Zadání bezezbytku splnil, mé představy dokonce překročil. Své výsledky již veřejně publikoval a zůčastnil se studentské soutěže.
Aktivita během řešení a zpracování práce (práce s literaturou, využívání konzultací, atd.) A 20/20 Velmi aktivní a schopný student, převyšující ostatní. Je dobré, že se přihlásil na DS.
Formální zpracování práce A 19/20 Některé čáry v obrázcích mohly být výraznější. Jinak úroveň zpracování je výborná.
Využití literatury A 10/10 Maximální využití literatury (hlavně www), kterou si sám našel a doplnil doporučenou.
Navrhovaná známka
A
Body
99

Posudek oponenta

Petržela, Jiří

Zadání diplomové práce lze bezpochyby považovat za splněné, a to v plném rozsahu. Některé pasáže lze považovat za nadstandardní. Z práce je patrné, že se student v dané problematice orientuje, baví ho a rád experimentuje. Student účelně využívá klasických i pokročilých analýz programu Pspice. Získané výsledky využívá k posouzení vlastností celého zapojení filtru. Práce je velmi obsáhlá a prakticky bez formálních chyb. Obsahuje pouze pár překlepů. Grafická úroveň je výborná.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A 20/20 Zadání bakalářské práce lze bezpochyby považovat za splněné, a to v plném rozsahu. Některé pasáže lze považovat za nadstandardní.
Odborná úroveň práce A 50/50 Z práce je patrné, že se student v dané problematice orientuju, baví ho a rád experimentuje.
Interpretace výsledků a jejich diskuse A 20/20 Student účelně využívá klasických i pokročilých analýz programu Pspice. Získané výsledky využívá k posouzení vlastností celého zapojení filtru.
Formální zpracování práce A 10/10 Práce je velmi obsáhlá a prakticky bez formálních chyb. Obsahuje pouze pár překlepů. Grafická úroveň je výborná.
Navrhovaná známka
A
Body
100

eVSKP id 8935