TITZ, T. Aplikace nových evropských předpisů na provoz letiště Hranice (LKHN) [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2008.

Posudky

Posudek vedoucího

Chlebek, Jiří

Bakalářská práce splňuje obsah zadání a autor prokázal, že se orientuje ve zpracovávané problematice. Při řešení dané problematiky zvolil autor vlastní postup, který ne zcela odpovídal představám vedoucího BP (autor přistoupil k aplikaci legislativních požadavků přímo na modelový případ konkrétního letiště), nicméně dostatečně umožnil splnění cílů zadání BP. Autor v práci zužitkoval vlastní zkušenosti z provozu. Z toho plyne velmi dobrá využitelnost zpracovaných výsledků přímo v praxi. Při zpracování daného tématu se však autor nevyhnul některým nedostatkům v logickém uspořádání práce a některým faktickým chybám (např.nesprávné použití zkratek apod.). Rovněž bych autorovi vytknul nejednotnost v označování obrázků v jednotlivých kapitolách (zejména kap.8). Grafická úprava práce je na velmi dobré úrovni, občas se však v textu vyskytují drobné pravopisné nedostatky a poněkud strohá stylistická úprava. Autor vhodně využil v práci zvolenou literaturu. Avšak neuvedl základní požadavky k dané problematice v literatuře obsažené. Student zpracoval dané téma zcela samostatně, bohužel nerespektoval některé připomínky vedoucího BP k jednotlivým kapitolám.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků a cílů zadání B
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod C
Vlastní přínos a originalita C
Schopnost interpretovat dosažené vysledky a vyvozovat z nich závěry C
Využitelnost výsledků v praxi nebo teorii B
Logické uspořádání práce a formální náležitosti C
Grafická, stylistická úprava a pravopis B
Práce s literaturou včetně citací C
Samostatnost studenta při zpracování tématu B
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Daněk, Vladimír

První část zadání, zpracování požadavků na veřejná vnitrostátní letiště byla splněna. Avšak druhá část zadání, týkající se zpracování metodiky aplikace těchto požadavků nebyla splněna. Předloženou BP doporučuji předložit k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků a cílů zadání C
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod C
Vlastní přínos a originalita C
Schopnost interpretovat dosaž. vysledky a vyvozovat z nich závěry B
Využitelnost výsledků v praxi nebo teorii C
Logické uspořádání práce a formální náležitosti D
Grafická, stylistická úprava a pravopis A
Práce s literaturou včetně citací A
Navrhovaná známka
C

Otázky

eVSKP id 12688