DOBROVOLNÝ, P. Měřicí systém s připojením na internet [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.

Posudky

Posudek vedoucího

Zezulka, František

Student prokázal při práci na zadání vcelku dobré znalosti a dovednosti na úrovni bakaláře v oboru KAM. Po slabším začátku, věnoval práci dostatek času. Zadání bakalářské práce splnil až na realizaci ukládání dat do paměti dataflash. Konzultace ve firmě mohl využívat ve větším rozsahu a s větším předstihem, jinak se zadávající firmou spolupracoval dobře. Během práce měl potíže s konfiguračním programem. Zhotovení funkčního vzorku provedla zadávající firma.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění zadání C 36/50
Aktivita během řešení a zpracování práce (práce s literaturou, využívání konzultací, atd.) C 14/20
Formální zpracování práce C 15/20
Využití literatury C 7/10
Navrhovaná známka
C
Body
72

Posudek oponenta

Kozák, Tomáš

Bakalář prokázal velmi dobré znalosti v oblasti návrhu desek plošných spojů, programovani Jednočipových mikropočítačů v Jazyce C a znalosti síťového rozhraní Etherent. Výsledkem práce je funkční měřicí modul s ovládáním a zobrazením dat pomocí webového prohlížeče po síti Ethernet Zadání práce bylo splněno, kromě ukládání dat do externí paměti dataflash. Bakalářská práce je sestavena v logickém sledu, lepší čitelnosti by velmi prospělo doplnění náhledů jednotlivých webových stránek modulu. Předložená práce svědčí o dobrých bakalářských schopnostech. Navrhuji klasifikační stupeň C.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání B 17/20
Odborná úroveň práce C 38/50
Interpretace výsledků a jejich diskuse C 15/20
Formální zpracování práce C 7/10
Navrhovaná známka
C
Body
77

eVSKP id 22554