JUŘÍK, V. Metodiky a metody snímání jednorázových dějů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.

Posudky

Posudek vedoucího

Fiala, Pavel

Práce je věcně a systematicky zparcována . Zadání projektu lze považovat za splněné. Student se zadanému úkolu věnoval samostatně a seznámil se s metodami snímání a vyhodnocování jednorázových dějů. Sestavil laboratorní řešení dílčích funkčních částí měřicího systému. Zpracované práci je možné vytknout některé formální nedostatky .

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění zadání A 50/50
Aktivita během řešení a zpracování práce (práce s literaturou, využívání konzultací, atd.) C 15/20
Formální zpracování práce C 15/20
Využití literatury B 8/10
Navrhovaná známka
B
Body
88

Posudek oponenta

Bartušek, Karel

Práce se zabýv metodikou měření krátkých impulsů magnetického pole. Popisuje několik metod. Popis považuji za méně důležitý. Vyzdvihuji spíše popis a realizaci testovacího zdroje magnetických impulsů a návrh a ověření optických metod a Rogowského cívky. Postrádám podrobnější rozbor nebo popis optimalizace cívky pro měření časově krátkých impulsů magnetického pole. Pro Vaše použití je v popisu cívky důležitá vlastní kapacita Viz str. 27, první věta. Chybí mi stanovení optima mezi citlivostí Rogowského cívky a potřebné šíře frekvenčního pásma (str. 51). V práci jsou chyby v psaní proměnných a s češtinou.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Formální zpracování práce A 10/10
Interpretace výsledků a jejich diskuse A 18/20
Splnění požadavků zadání A 20/20
Odborná úroveň práce B 40/50
Navrhovaná známka
B
Body
88

Otázky

eVSKP id 8896