HEGMON, J. Automatická anotace obrazu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.

Posudky

Posudek vedoucího

Burget, Radim

Jedná se o velice zdařilou práci na velice dobré úrovni. Byla použita kvalitní trénovací databáze, bylo použito 10 různých metod porovnávání podobnosti a byl vytvořen rozsáhlý trénovací strom. Dosažené výsledky jsou srovnatelné s výsledky popisované v přední světové konferenci pro tuto oblast - ECCV v roce 2012.

Navrhovaná známka
A
Body
100

Posudek oponenta

Karásek, Jan

Student zpracovával velmi zajímavé a slořité téma týkající se automatické anotace obrazů. Co se týče praktické stránky je práce zpracována na velmi dobré úrovni a nemám k ní žádné připomínky. Práce obsahuje asi 40 stran čistého textu, dobře strukturovaného. Horší je to se samotným textovým zpracováním. Práce obsahuje množství překlepů, chyb a výrazů pro technický text nevhodných. V textu chybí odkazy na některé obrázky (grafy) a text uvedený v obrázcích je většinou velmi rozmazaný a nečitelný. V textu chybí odkaz na referenci [21]. I přes uvedené nedostatky práci navrhuji hodnotit stupněm „výborně/A“ s celkovým počtem bodu 90.

Navrhovaná známka
A
Body
90

Otázky

eVSKP id 66652