KLÍMA, J. Analýza životního stylu vysokoškolských studentů na VUT v Brně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.

Posudky

Posudek vedoucího

Lepková, Hana

Student v BP dobře zpracoval životní styl studentů VUT a na základě zjištěných skutečností připravil realizovatelné návrhy na změnu formou inovací a nových služeb.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů C Cíl BP "Analýza životního stylu vysokoškolských studentů na VUT v Brně" byl studentem splněn.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C Postup řešení BP a zvolené metody jsou adekvátní stanovenému cíli.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C Student dobře interpretuje výsledky anketového šetření a navazující analýzy. Vlastní návrhy řešení na inovaci a rozšíření služeb mohou napomoci k pozitivní změně živitního stylu studentů VUT.
Praktická využitelnost výsledků B Zpracované závěry a výstupy jsou velmi dobře realizovatelné v praxi.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň D Práce je logicky uspořádána. Student se uspokojivě snaží pracovat s odbornou terminologií. Jazyková úroveň BP je dobrá. Po formální stránce je práce uspokojivá.
Práce s informačními zdroji, včetně citací C Práce studenta s informačními zdroji včetně citací je dobrá.
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Muchová, Marta

Student ve své bakalářské práci nastínil cestu vedoucí ke zlepšení životního stylu studentů VUT v Brně směrem k souladu zdravých stravovacích návyků a pozitivního vztahu k pohybovým aktivitám. Jeho návrhy na řešení jsou velmi konkrétní a realizovatelné. V tom vidím velký přínos této práce.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů C Cíl - analýza stravovacích návyků ve vztahu k pohybovým aktivitám studentů Vysokého učení technického v Brně a vytvoření návrhů změn v oblasti zdravého životního stylu byl studentem splněn.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C Zvolený postup řešení a výběr metod je adekvátní zvolenému tématu a v souladu vytyčenými cíli.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B Student velmi dobře interpretoval výsledky analýzy informací a dat získaných z ankety předložené studentům VUT v Brně. Na jejich základě vytvořil vlastní návrh řešení, jak napomoci změnit životní styl studentů tak, aby se co nejvíce přiblížil tomu zdravému.
Praktická využitelnost výsledků C Díky vhodně zvoleným metodám a jejich zpracování do přínosných závěrů jsou studentem vypracované návrhy využitelné v praxi, zejména považuji za přínosný návrh inovace předmětu Fyzioprogram.
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň D Práce je logicky uspořádána, student nemá problém s terminologií, jazyková úroveň je dobrá.
Práce s informačními zdroji C Student dobře pracoval s různými informačními zdroji.
Navrhovaná známka
C

Otázky

eVSKP id 72143