BUMBÁL, L. Návrh informačního systému pro rezervace stolů a donáškovou službu pro moderní restaurace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.

Posudky

Posudek vedoucího

Dydowicz, Petr

Na trhu existuje několik rezervačních systémů pro restaurace, proč jste nezvolil pro své řešení i možnost zakoupení již hotového řešení ? Čím je Vaše řešení "jiné", než již existující ?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů C
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod E
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry D
Praktická využitelnost výsledků B
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň E
Práce s informačními zdroji, včetně citací E
Navrhovaná známka
D

Posudek oponenta

Rózsa,, Zoltán

Práca obsahuje pomerne málo odbrorných zdrojov. Autor mohol využiť aj viacrozmernú štatistiku pri vyhodnotení realizovaného výskumu.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků A
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji D
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 64747