ONDŘICH, J. Projekt nordic walkingových tras [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.

Posudky

Posudek vedoucího

Lepková, Hana

Bakalářskou práci hodnotím jako velmi dobrou a doporučuji ji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B Stanovený cíl bakalářské práce byl splněn. Student zpracoval zajímavý a realizovatelný projekt nordic walkingových tras v lesoparcích mezi kampusem VUT a MU.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B Zvolenému tématu odpovídal postup řešení. Student využil statistických dat a analýz firmy LHProjekt a zpracoval vlastní projekt na pohybovou aktivitu, která může sloužit a je dostupná pro širokou veřejnost a zdraví prospěšná.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B Student dokázal velmi dobře interpretovat dosažené výsledky z analýzy dotazníkového šetření. Na jejich základě zpracoval realizovatelný projekt nordic walkingových tras.
Praktická využitelnost výsledků A Projekt s návrhem tras, jejich značením a systém informačních tabulí je uplatnitelný v praxi.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B Práce je velmi dobře uspořádána, má všechny formální náležitosti na velmi dobré úrovni. Použitá terminologie a odborná jazyková úroveň je také velmi dobrá.
Práce s informačními zdroji, včetně citací B Student velmi dobře pracoval s informačními zdroji.
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Tomášková,, Iva

U tras by bylo vhodné i označení náročnosti. POdobně jak je tomu na sjezdovkách( modrá, červená, černá). Práce plně splňuje podmínky k obhájení bakalářského studia. Je napsaná přehledně, bez věcných chyb.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků A
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji A
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 63546