DVOŘÁK, M. Analýza sportovní organizace a návrhy na zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.

Posudky

Posudek vedoucího

Peričková, Lucie

Student prokázal schopnost samostatné práce a schopnost pracovat s potřebnými teoretickými poznatky. Splnil požadavky kladené na tento typ závěrečné práce. Bakalářskou práci doporučuji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů C Cílem bakalářské práce bylo vypracovat analýzu Regionálního střeleckého centra mládeže. Stanovený cíl práce byl splněn.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B Pro řešení bakalářské práce byly zvoleny metody analýza marketingového prostředí, SWOT analýza a marketingový mix. Stanovené metody odpovídají cíli a řešené problematice.
Praktická využitelnost výsledků C V práci je sepsáno 6 návrhů na zlepšení činnosti Regionálního střeleckého centra mládeže. Aby byly návrhy využitelné v praxi, vyžadují detailnější zpracování.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň D V práci chybí logická členitost jednotlivých kapitol - postup od obecného ke konkrétnímu. Jednotlivé metody analýz, které jsou v práci využity, jsou součástí kapitoly management. Měly být umístěny samostatně. V práci se ojediněle vyskytují chyby v interpunkci, jednotlivá slova, aniž by byla dána do větného celku. Vyskytují se i drobné formální nedostatky (např. v odkazech na přílohy a obrázky).
Práce s informačními zdroji, včetně citací C Autor vychází celkem z 19 literárních zdrojů. Citace odpovídají stanovené normě.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C Schopnost interpretace dosažených výsledků a vyvozování závěrů je na dobré úrovni.
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Hrdlička, Petr

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů C
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků B
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C
Práce s informačními zdroji C
Navrhovaná známka
C

Otázky

eVSKP id 63516