TOMAN, P. Optimalizace nákladů na činnost vybraného sportovního klubu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.

Posudky

Posudek vedoucího

Lepková, Hana

Předloženou bakalářskou práci hodnotím jako dobrou a doporučuji ji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů C Cíl práce "Optimalizace nákladů na činnost vybraného sportovního klubu" byl splněn. Student na základě analýzy představuje celou řadu návrhů a doporučení na změny.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C Zvolený postup odpovídá řešené problematice. Volba metod je dobrá.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C Student na dobré úrovni prokázal schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry.
Praktická využitelnost výsledků C Návrhy a doporučení pro změnu jsou konstruktivní. Je jich však zbytečně moc rozdiskutováno.Bylo by vhodnější vybrat ty nosné a více je rozpracovat.Předložená práce může být dobrým podkladem k diskusi zaměřené na změny ve sportovním klubu.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C Práce je dobře uspořádána, má potřebné formální náležitosti. Používaná terminologie a jazyková úroveň je rovněž dobrá.Vyskytují se drobné chyby v interpunkci.
Práce s informačními zdroji, včetně citací C Student prokázal dobrou úroveň práce s informačními zdroji.
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Kotrbáček, Václav

Autor se ve své práci snaží na základě popisu činností a provedených analýz navrhnout optimalizaci nákladů hokejového klubu HC Orli Znojmo. V teoretické části vymezuje a vysvětluje související pojmy z oblasti tělesné kultury a ekonomie s odkazy na odbornou literaturu. V praktické části popisuje současnou situaci v hokejovém klubu a na základě SWOT analýzy navrhuje změny a doporučení, které by mohly vést k optimalizaci nákladů na provoz a řízení klubu. Práce je zpracována přehledně a vhodně doplněna grafy a tabulkami, vyskytuje se v ní však velké množství hrubých pravopisných chyb a to i v citacích.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů C
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry D
Praktická využitelnost výsledků D
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň D
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
C

Otázky

eVSKP id 63512