HOLÍK, R. Studie zadávání výrobního úkolu vybraných technologii [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.

Posudky

Posudek vedoucího

Jurová, Marie

Student pracoval na zadané bakalářské práci po celou dobu studia závěrečného ročníku. Přistupoval k řešení na základě konzultací samostatně a iniciativně se zájmem o řešenou oblast praktického technologického i ekonomického problému.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B Cíle byly orientovány na řešení technologické i ekonomické stránky vybraného dílu pro konečný výrobek pro zákazníka a byly splněny.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B Řešení odpovídá postupným krokům přes technologii a pak ekonomiku vybraného produktu - komponenty pro splnění dodacích termínů zákazníkovi
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B Správně zhodnotil dosažené výsledky vzhledem k montáži konečného výrobku z hlediska času a to variantně.
Praktická využitelnost výsledků B Výsledky mohou se stát dobrým základem pro rozhodování výrobního managementu.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B Práce má dobrou grafickou i jazykovou úroveň. Textovou část doplňují obrázky, tabulky a přílohy.
Práce s informačními zdroji, včetně citací B Práce je sestavena na základě studia26 literárních zdrojů včetně podnikových materiálů.
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Pospíšil, Karel

Bakalářská práce ukázala možná řešení zadaného úkolu s ohledem na nastavené vstupní parametry. Hloubka provedené analýzy splnila ve svém rozsahu zadanou úroveň. Z pohledu do obsahu včetně interpretovaných výsledků je zřejmé, že řešení této práce je plně aplikovatelné na reálnou situaci ve strojírenském podniku typu výroba obráběcích strojů. Takto zpracovaný materiál, by mohl sloužit v reálné situaci jako jeden z podkladů pro managerské rozhodnutí vyššího stupně.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A
Praktická využitelnost výsledků A
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 66960