GREPL, T. Add-on instrukce pro síť AS-Interface [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.

Posudky

Posudek vedoucího

Štohl, Radek

Během zpracování diplomové práce student prokázal teoretické i praktické znalosti. Řešení práce věnoval potřebné úsilí. Prokázal schopnost samostatné práce jak při práci s literaturou, tak při návrhu a realizaci řídicího algoritmu, včetně vizualizace, sady funkcí pro síť AS-Interface pro komunikační kartu do řídicích systémů Allen Bradly. Student prakticky ověřil funkčnost na školním modelu. Konzultací využíval v obvyklé míře. Práce studenta gradovala s termínem odevzdání práce Z hlediska vedoucího nemám k práci studenta zásadní připomínky.

Navrhovaná známka
B
Body
83

Posudek oponenta

Fiedler, Petr

zadání předložené práce patří k středně až méně náročným z hlediska odborného avšak náročným z hlediska časového. Autor tuto částečně nižší odbornou náročnost výborně kompenzuje zvýšenou pečlivostí při tvorbě textu diplomové práce a tvorbě dokumentace. Zadání bylo splněno v celém rozsahu, práce je zpracována mimořádně pečlivě a chválihodné je jak použití systému LaTeX pro tvorbu diplomové práce, tak zapojení snoubenky, která prováděla jazykovou korekturu. Výsledkem je práce, kterou právě pro celkovou pečlivost zpracování hodnotím "výborně".

Navrhovaná známka
A
Body
95

eVSKP id 66197