SVIDROŇOVÁ, B. Mozaikové geopolymerní tenkovrstvé omítky pro dekorativní aplikace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2012.

Posudky

Posudek vedoucího

Šoukal, František

Studentka Barbora Švidroňová prokázala při řešení bakalářské práce dostatečnou schopnost samostatně vypracovávat experimentální úkoly a řešit nepředvídané komplikace vyvstávající při jejich realizaci. Získané experimentální výsledky zpracovávala velmi samostatně s potřebnými korekcemi ze strany vedoucího. Studentka také projevil dostatečnou schopnost ze získaných výsledků vyvozovat odpovídající a zároveň přiměřené závěry. Bakalářskou práci Barbory Švidroňové celkově hodnotím známkou A a doporučuji k obhajobě.

Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Šiler, Pavel

Cílem práce bylo připravit mozaikové geopolymerní tenkovrstvé omítky pro dekorativní aplikace. V práci se objevuje několik malých formálních chyb. Na straně 12 chybí citace, je zde pouze označení [?]. Na straně 14 by měl být křemičitý modul uveden jako SiO2/Na2O. Strana 25 - DIN 20 - 20 není norma, jedná se pouze o označení protokolu pro měření s použitím trámců o velikosti 100*20*20 mm a přepočtem hodnot na trámce udávané normou. Odkaz 10 je v sekci literatura špatně odcitován. Studentka pro svou práci využila velkého množství zdrojů (35) a čerpala z velkého množství anglicky psané literatury a velkého množství článků z časopisů. Výsledky jsou velmi dobře zpracované a vhodně doplněné praktickými komentáři. Práce má vysokou úroveň a nalezené chyby považuji za formální. Z tohoto důvodu práci doporučuji k obhajobě.

Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 33170