KREJČÍŘOVÁ, A. Management osobního rozvoje [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.

Posudky

Posudek vedoucího

Franková, Emilie

Posuzovanou práci hodnotím ve všech sledovaných aspektech jako výbornou. Autorka doložila schopnost zpracovat náročný problém jak teoreticky, tak prakticky - a vyústit svůj postup do releventních prakticky orientovaných a podrobně rozpracovaných opatření včetně jejich ekonomického zhodnocení. Otázka k obhajobě: Sdělíte/sdělila jste manažerům příslušné soubory individuálních doporučení? Pokud ano, jak reagovali, pokud ne, jakým způsobem budete dále postupovat?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A Jak dokládá celkové zpracování diplomového úkolu i jeho jednotlivé části, splnění vytýčených cílů lze hodnotit na úrovni "výborně".
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A Zvolený postup plně akceptuji, použité metody odpovídají požadavkům řešení. Oceňuji, že se autorce podařilo získat ke spolupráci oslovené manažery a že svbým postupem dospěla mimo jiné i k individuálně zakotveným doporučením.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A
Praktická využitelnost výsledků A
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň A
Práce s informačními zdroji, včetně citací A Autorka vychází ve své práci ze značného počtu relevantních zdrojů, které korektně cituje.
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Ondrušová, Denisa

Závěrečná práce Bc. Aleny Krejčířové se zaměřuje na management osobního rozvoje. Studentka velmi pěkně zpracovala analytickou část. Na základě dotazníkového šetření zjistila zajímavé a užitečné výsledky ohledně typologie osobnosti manažerů. Na základě těchto zjištění mohla optimalizovat doporučení pro jednotlivé manažery. Pro větší přehlednost bych ocenila shrnutí jednotlivých částí práce. S celkovým hodnocením B závěrečnou práci DOPORUČUJI k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků B
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 70405