KOUBEK, L. Návrh podnikatelského záměru na založení cukrárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Závěrečná práce je zpracována standardním způsobem. Doporučuji dostudovat typy organizačních struktur s jejich schématy. Otázka 1: V příloze č. 3 uvádíte funkcionální organizační strukturu. Je možný i jiný typ org. struktury? Pokud ano, jaký a proč? Otázka 2: Jaké jsou hlavní zjištěné výsledky z analýzy současného stavu v dané problematice, které jsou zásadní pro Váš návrh, resp. pro přínosy Vaší práce.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | C | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | D | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | D | ||
Praktická využitelnost výsledků | C | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | C | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | B |
1) V bakalářské práci nejsou plně promítnuty změny v legislativě platné od r. 2014 (Občanský zákoník). Změny nezpůsobí v závěrech práce významné odlišnosti, ale je nutné je vzít v potaz z hlediska budoucnosti projektu. 2) Pro přesnější zhodnocení životnosti projektu bych doporučoval důslednější zhodnocení konkurenčního prostředí z hlediska koncových cen produktů navrženým cílovým skupinám.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | C | ||
Praktická využitelnost výsledků | C | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | C | ||
Práce s informačními zdroji | B |
eVSKP id 73339