KOUBEK, L. Návrh podnikatelského záměru na založení cukrárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.

Posudky

Posudek vedoucího

Zvejšková, Michaela

Závěrečná práce je zpracována standardním způsobem. Doporučuji dostudovat typy organizačních struktur s jejich schématy. Otázka 1: V příloze č. 3 uvádíte funkcionální organizační strukturu. Je možný i jiný typ org. struktury? Pokud ano, jaký a proč? Otázka 2: Jaké jsou hlavní zjištěné výsledky z analýzy současného stavu v dané problematice, které jsou zásadní pro Váš návrh, resp. pro přínosy Vaší práce.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů C
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod D
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry D
Praktická využitelnost výsledků C
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C
Práce s informačními zdroji, včetně citací B
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Prokopec, Přemysl

1) V bakalářské práci nejsou plně promítnuty změny v legislativě platné od r. 2014 (Občanský zákoník). Změny nezpůsobí v závěrech práce významné odlišnosti, ale je nutné je vzít v potaz z hlediska budoucnosti projektu. 2) Pro přesnější zhodnocení životnosti projektu bych doporučoval důslednější zhodnocení konkurenčního prostředí z hlediska koncových cen produktů navrženým cílovým skupinám.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C
Praktická využitelnost výsledků C
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 73339