WEISS, P. Podnikatelský záměr - hospůdka v anglickém stylu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.

Posudky

Posudek vedoucího

Veselý, Josef

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B Cílem autora při zpracování zadání bylo vytvořit reálný a realizovatelný návrh podnikatelského plánu. Vzhledem ke zkušenosti, kterou autor v dané oblasti má, se cíl práce podařilo naplnit.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A Pro poznání a vyhodnocení tržní situace autor v práci používá několik vhodných analytických metod, jejichž výsledky mu pomáhají při zpracování dalších návrhů.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B Finanční plán je podpořen potřebnými výkazy, které jsou přehledně a dostatečně komentovány.
Praktická využitelnost výsledků B Autor si uvědomuje též rizika spojená s návrhem, identifikuje je a navrhuje jejich ošetření. Výsledky jsou prakticky využitelné, i když realizovatelnost plánu v případě pesimistické varianty je omezená.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B Práce má dobrou úroveň po grafické, odborné i jazykové stránce.
Práce s informačními zdroji, včetně citací B V práci byly využity jak literární zdroje doporučené, tak celá řada zdrojů dalších.
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Pleva, Michael

Postrádám jasný závěr práce, ke které variantě by se autor přiklonil, zdali by plán realizoval, či ne.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C
Praktická využitelnost výsledků B
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 73994