ZAVADILOVÁ, L. Návrh slaďování pracovního a soukromého života ve vybraném podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.

Posudky

Posudek vedoucího

Rašticová, Martina

Diplomantka Lada Zavadilová předložila kvalitně zpracovanou diplomovou práci, která byla vyústěním jejího zodpovědného a pečlivého přístupu k řešení diplomového úkolu. Jasně si stanovila cíle diplomové práce, zvolila vhodné metody a postupovala systematicky v jejich aplikaci. Formulovala čtyři návrhy slaďovaní pracovního a soukromého života zaměstnanců ve vybraném podniku, k těm taktéž připojila finanční analýzu. Práce má nadstandardní formální úroveň. Celkově předložená diplomová práce splnila a v některých ohledech překročila požadavky na závěrečné magisterské práce na Fakultě podnikatelské VUT v Brně, proto doporučuji po úspěšné obhajobě hodnocení stupněm A.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků B
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň A
Práce s informačními zdroji, včetně citací A
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Nováková, Petra

Diplomová práce se zabývá hodnocením, jak se daří vhodně sladit soukromý a pracovní život zaměstnanců. Cílem práce bylo zhodnotit získaná data a navrhnout opatření pro lepší slaďování soukromého a pracovního života. V analytické části je provedeno vyhodnocení firemních dokumentů a dotazníků se zaměstnanci. V návrhové části je zvoleno několik možností, jak současný stav ve firmě ještě zlepšit, například zavedením firemní školky či dětské skupiny. Cíle práce bylo prokazatelně dosaženo. Diplomová práce má jasnou strukturu a její jednotlivé části jsou navzájem logicky provázané. Způsob odborného vyjadřování a formální úprava je na odpovídající úrovni.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků B
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň A
Práce s informačními zdroji A
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 71452