JEDLIČKA, T. Simulátor přenosových funkcí silnoproudého vedení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.

Posudky

Posudek vedoucího

Mlýnek, Petr

Student chodil pravidelně na konzultace a dokázal velmi odborně diskutovat o tématu a přinášet vlastní poznatky. Zadání považuji za splněné a velmi kladně hodnotím podrobné porovnání vytvořeného simulátoru s volně dostupnými simulátory jiných autorů. Měření impedancí bylo po domluvě vypuštěno. Práce je velmi dobře sepsána, všechny závěry a výsledky jsou porovnány s odbornou literaturou, měřením či dostupnými nástroji. Proto hodnotím A/100.

Navrhovaná známka
A
Body
100

Posudek oponenta

Fujdiak, Radek

Student měl za úkol vytvořit simulátor pro silnoproudé vedení. Diplomová práce má 96 stran, rozdělena je do 9 sekcí, v prvních sekcích je vyčerpávající popis problematiky, kdy se student snažil vysvětlit základní vlastnosti a popis PLC. Dále probírá současnou situaci simulátorů, kde vyčetl hlavní dostupné simulátory a následně jsou tyto simulátory porovnány s vlastním řešením. Po teoretické části následuje praktická část - tedy analýza a experimentální měření. Rozsah práce je standartní, student se snažil využívat ve své práci kvalitní literaturu a cíle práce splnil. Práce je na velice vysoké úrovni, vytknul bych jen drobné formální nedostatky.

Navrhovaná známka
A
Body
98

Otázky

eVSKP id 73882