MICHALOVÁ, I. Studie průběhu zakázky organizací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.

Posudky

Posudek vedoucího

Jurová, Marie

V průběhu celého druhého ročníku studia praocvala se zájmem o řešenou oblast. Problémy, se kterými se setkávala při zpracování, řešila konzultacemi i vlastním samostudiem literatury i podnikových podkladů.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B Předložené cíle splnila až do fáze možné realizace v konkrétním podniku
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C Použitý postup řešení odpovídá získaným znalostem v průběhu magisterského studia, uvedené metody pro realizaci a její vyhodnocení mohly být zpracovány šiřeji
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C Výsledky jsou dobrým základem pro rozhodnutí managementu firmy pro danou oblast, aby mohl management sestavit plán, vedoucí k realizaci návrhu.
Praktická využitelnost výsledků B Pro praxi je výsledek v dané oblasti řešení přínosný a je třeba autorku pochválit za vybranou oblast skladů pro efektivnost průběhu zakázky firmou.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B Grafická úprava práce i jazyková kultura je na úrovni inženýrské práce
Práce s informačními zdroji, včetně citací C Pracovala s 18ti dostupnými informačními zdroji. Postrádám zdroj v originálním jazyce autora.
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Tesař, Rostislav

DP analyzuje průběh zakázek ve vybraném podniku. Řeší tedy logistiku, skladování i zásobování a tyto oblasti nabízejí značný potenciál pro změny a zlepšení celého procesu, s následným zvýšením spokojenosti zákazníků. Řeší zakázkovou výrobu, tedy na objednávku svých klientů.Mapuje současný stav a v závěru uvádí několik změn pro zlepšení. Jedním z návrhů je i zakoupení čtečky a také vytvoření zásob, což vyžaduje i zvětšení skladů. SWOT analýza je dle mého názoru pro obsah DP nadbytečná. Cíl práce byl splněn.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C
Praktická využitelnost výsledků B
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
C

Otázky

eVSKP id 76720