ŠROMOVÁ, L. Logistika materiálového toku výrobního podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.

Posudky

Posudek vedoucího

Juřica, Pavel

Autorka kvalitně pracuje s literárními zdroji a z textu je zřetelný vlastní pohled na řešené téma. Dosažené výsledky bakalářské práce svědčí o tom, že daná problematika byla řešena v součinnosti s pracovníky vybraného podniku. Autorka využívá znalosti a získané zkušenosti a přináší reálná doporučení. Jak je z textu práce zřejmé tak v praxi byly některá doporučení již aplikovaná. Bakalářská práce je vypracována na nadstandardní úrovni a proto ji hodnotím nejlepším možným hodnocením.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A Vytyčené cíle byly naplněny.
Praktická využitelnost výsledků A Doporučené postupy je možno použít i pro další pracoviště v podniku. V této oblasti je třeba vyzvednout přínos autorky.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň A Písemný text je vhodně doplněn grafy, tabulkami i obrázky. Jazyková úroveň odpovídá vysokoškolským požadavkům na písemné práce.
Práce s informačními zdroji, včetně citací A Teoretická část práce a její východiska souvisejí s řešenou problematikou. Autorka při řešení využila 19 literárních zdrojů.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A Zvolený přístup k řešení autorka čerpala z teoretické části bakalářské práce.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A Dobrou interpretační schopnost z provedené analýzy potvrdila autorka v návrhu řešení a závěrech předložené práce.
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Bičanová, Lenka

Práce je přehledná bez výrazných neshod. Kladně hodnotím použití spaghety diagramu a návrh práce s 5S. Chybí mi tabulky s výsledky měření.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků A
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji A
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 73975