SASKOVÁ, L. Návrh podnikatelského záměru na založení čajovny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.

Posudky

Posudek vedoucího

Zvejšková, Michaela

Závěrečná práce je zpracována velmi důsledně a důkladně, ačkoliv je samozřejmě možný další posun ve studované oblasti. Otázka 1: Na str. 42 navrhujete organizační strukturu čajovny při založení. O který typ org. struktury se jedná? Event. přichází v úvahu jiný typ org. struktury? Otázka 2: Hodláte v budoucnu, řekněme v horizontu dvou tří let, rozšířit produktové portfolio? Pokud ano, v jakém rozsahu?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C
Praktická využitelnost výsledků B
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji, včetně citací B
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Milichovský, František

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů C
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod D
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry D
Praktická využitelnost výsledků C
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C
Práce s informačními zdroji C
Navrhovaná známka
C

Otázky

eVSKP id 73337