DOSTÁL, J. Řízení rizik ve službách: založení malé kavárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2014.

Posudky

Posudek vedoucího

Koráb, Vojtěch

Jedná se o kvalitní diplomovou práci zpracovanou velmi pečlivě. Práce má velmi prakticky orientované návrhy. Na velmi dobré úrovni je provedena i riziková analýza. Otázky nejsou stanoveny.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění cíle a rozsahu zadání A Stanovené cíle diplomové práce byly splněny. Student zpracoval projekt na založení nového podnikatelského subjektu - malé kavárny.
Úroveň zpracování teoretické části tj. poznatky získané studiem A Teoretická část diplomové práce je zpracována kvalitně. Byla provedena kritická literární rešerše.
Úroveň zpracování analytické části tj. zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody A Analytická část práce je dostatečně kritická. Kritická analýza byla provedena do patřičné hloubky.
Odborná úroveň diplomové práce A Diplomová práce je provedena se značnou erudicí. Chválím praktickou orientaci všech návrhů.
Přínos pro praktické i teoretické využití B Diplomová práce se dá použít jako projekt za založení malé kavárny.
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 a 690-2 A Práce s literaturou je na kvalitní úrovni.
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň A Formálně i graficky je diplomová práce nadstandardní.
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Smolíková,, Lenka

Předloženou diplomovou práci doporučuji k obhajobě a navrhuji hodnocení B - velmi dobře.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Úplnost vypracování B
Zvolený přístup k řešení cíle diplomové práce B
Úroveň zpracování diplomové práce tj. originalita řešení, způsob zpracování podkladů, vstupních dat, použité metody B
Obtížnost a správnost řešení B
Přínos pro praktické i teoretické využití B
Odborná jazyková úroveň B
Písemná a grafická úprava tj. text, grafy, tabulky B
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 70838