DOSTÁL, J. Řízení rizik ve službách: založení malé kavárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2014.
Jedná se o kvalitní diplomovou práci zpracovanou velmi pečlivě. Práce má velmi prakticky orientované návrhy. Na velmi dobré úrovni je provedena i riziková analýza. Otázky nejsou stanoveny.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění cíle a rozsahu zadání | A | Stanovené cíle diplomové práce byly splněny. Student zpracoval projekt na založení nového podnikatelského subjektu - malé kavárny. | |
Úroveň zpracování teoretické části tj. poznatky získané studiem | A | Teoretická část diplomové práce je zpracována kvalitně. Byla provedena kritická literární rešerše. | |
Úroveň zpracování analytické části tj. zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody | A | Analytická část práce je dostatečně kritická. Kritická analýza byla provedena do patřičné hloubky. | |
Odborná úroveň diplomové práce | A | Diplomová práce je provedena se značnou erudicí. Chválím praktickou orientaci všech návrhů. | |
Přínos pro praktické i teoretické využití | B | Diplomová práce se dá použít jako projekt za založení malé kavárny. | |
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 a 690-2 | A | Práce s literaturou je na kvalitní úrovni. | |
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň | A | Formálně i graficky je diplomová práce nadstandardní. |
Předloženou diplomovou práci doporučuji k obhajobě a navrhuji hodnocení B - velmi dobře.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Úplnost vypracování | B | ||
Zvolený přístup k řešení cíle diplomové práce | B | ||
Úroveň zpracování diplomové práce tj. originalita řešení, způsob zpracování podkladů, vstupních dat, použité metody | B | ||
Obtížnost a správnost řešení | B | ||
Přínos pro praktické i teoretické využití | B | ||
Odborná jazyková úroveň | B | ||
Písemná a grafická úprava tj. text, grafy, tabulky | B |
eVSKP id 70838