GUŠTAFÍK, M. Rozvoj komunikačního mixu pro posílení konkurenceschopnosti společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.

Posudky

Posudek vedoucího

Zich, Robert

Autor přistupoval k řešení problému velmi zodpovědně a aktivně využíval možnosti konzultace. Prokázal jak získané znalosti, tak schopnost kreativně je dále rozvíjet a aplikovat. Práci doporučuji k obhajobě Otázky: Jak byste přistupoval k řízení realizace navrhovaných opatření, pokud byste měl možnost je realizovat?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B Cíle práce jsou naplněny na odpovídající úrovni.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A Autor využívá široké spektrum teoretických východisek a podobným způsobem přistupuje také praktické části. Zvolené přístupy jsou relevantní a vhodně aplikované v kontextu řešeného tématu.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B Zodpovědný přístup je aplikován také v analytické části, kde autor usiluje o jasné zhodnocení pozice podniku. Souhrnné zhodnocení ve formě SWOT analýzy vymezuje směr rozvoje podniku a vysvětluje význam komunikačních aktivit. Dílčí nepřesnosti jsou v některých částech týkajících se například finančního zhodnocení podniku. Závěry formulované autorem poměrně jasně hodnotí současnou situaci.
Praktická využitelnost výsledků B Návrhová část je zpracována v návaznosti na teoretická a analytická východiska. Autor zdařile usiluje o komplexní pojetí řešení jak v šíři návrhu, tak v důrazu na vymezení návrhů a zhodnocení jejich realizace. Potenciální realizaci navrhovaných opatření je možné vnímat jako přínosnou z hlediska cílů společnosti a její konkurenceschopnosti.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň A Formální náležitosti práce jsou na dobré úrovni.
Práce s informačními zdroji, včetně citací B Práce se zdroji je na dobré úrovni bez závažnějších nedostatků.
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Mitiska, Daniel

Práce je napsaná na 111 stran. Je velice podrobná a obsahuje téměř všechny důležité a potřebné informace. Všechny provedené analýzy odpovídají skutečnosti. Většina návrhů je realizovatelná. Práce se mi poměrně líbí a hodnotím ji stupněm B.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků B
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 70536