ŠŤÁVA, Š. Projekt rozšíření nabídky pohybových aktivit pro seniory v Jihlavě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.

Posudky

Posudek vedoucího

Drnek, Jiří

Předložená bakalářská práce je věnována v současné době velice diskutované problematice zvýšení kvality života seniorů prostřednictvím pohybových aktivit. Student se zaměřil na lokalitu města Jihlavy. Práci hodnotím velice kladně, navržený projekt byl vytvořen na základě analýzy prostředí a vlastního anketního šetření a je dobře realizovatelný v praxi.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A Hlavní cíl práce "Vytvoření projektu rozšíření nabídky pohybových aktivit pro seniory v Jihlavě" včetně dílčích cílů byl splněn na velmi dobré úrovni.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A Zvolený postup a řešení plně odpovídá stanoveným cílům a umožnilo studentovi získat množství dat, která byla v práci využita.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A Významným přínosem práce je interpretace výsledků vlastního anketního šetření, které umožnily zpracovat reálný podnikatelský záměr. Student prokázal schopnost nejen vytvořit vlastní šetření, ale také jeho výsledky aplikovat do praxe.
Praktická využitelnost výsledků A Zpracované výsledky a závěry jsou dobře využitelné v praxi a mohou vést k rozšíření a zkvalitnění nabídky pohybových aktivit seniorů v dané lokalitě.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B Práce je logicky uspořádána, její části na sebe tematicky navazují, formální náležitosti byly dodrženy.Také z hlediska terminologie i jazykové úrovně, až na drobné nedostatky, které však kvalitu práce neovlivňují, nemám připomínky.
Práce s informačními zdroji, včetně citací A Seznam použité literatury svědčí o velmi dobré práci studenta s informačními zdroji, citační norma je dodržena.
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Lepková, Hana

Předloženou BP doporučuji k obhajobě a navrhuji hodnocení A. BP se věnuje aktuální problematice aktivního stáří a zvýšení kvality života seniorů prostřednictvím vhodně zvolených pohybových aktivit.BP hodnotím výborně. Student prokázal schopnost kvalitní samostatné práce.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A Hlavní cíl a cíle dílčí byly splněny na výborné úrovni
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A Výborně byl zvolen postup řešení i použité metody.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A Velmi významným přínosem BP je samostatné vytvoření ankety, zpracování a interpretace jejích výsledků. Student prokázal schopnost vytvořit vlastní řešení formou podnikatelského záměru na základě výsledků získaných anketním šetřením.
Praktická využitelnost výsledků A BP je výborně využitelná v praxi.
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B Práce je zpracována logicky, formální náležitosti jsou velmi dobré.Drobné formální náležitosti nesnižují kvalitu BP.
Práce s informačními zdroji A Seznam citované literatury a skladba teoretické části dokazují výbornou práci studenta s informačními zdroji. Zvolená citační norma je dodržena.
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 73977