ŠTOFKA, F. Projekt - rozšíření nabídky sportovních a rekreačních pohybových aktivit pro děti ve věku 10-12 let v městě Břeclavi [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.

Posudky

Posudek vedoucího

Drnek, Jiří

Bakalářská práce je zaměřena na problematiku rozšíření nabídky sportovních aktivit pro děti ve věku 10 - 12 let v Břeclavi. Teoretická část je zpracována na základě rozsáhlé rešerše literatury. V praktické části je nutno kladně hodnotit navržený projekt, který byl vytvořen na základě aktuální analýzy prostředí a vlastního anketního šetření. Závěry práce a navrhovaná doporučení jsou dobře realizovatelné v praxi.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A Cíl bakalářské práce včetně stanovených dílčích cílů byl splněn.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B Zvolený postup řešení i použité metody jsou adekvátní danému tématu a umožňují kvalitní zpracování projektu.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B Velmi kladně hodnotím provedení vlastní analýzy prostředí a uskutečněné anketní šetření, na jehož základě bylo možné navrhnout rozšíření nabídky sportovních aktivit pro děti 10 - 12 let.
Praktická využitelnost výsledků A Výsledky bakalářské práce jsou jak v analytické části tak i v oblasti návrhu projektu velmi dobře využitelné v praxi.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C Uspořádání práce z hlediska návaznosti jednotlivých kapitol, formální náležitosti i použitá terminologie a odborná jazyková úrověň jsou dobré.
Práce s informačními zdroji, včetně citací A Práce obsahuje rozsáhlou teoretickou část, ve které student prokázal velmi dobrou schopnost pracovat s informačními zdroji, citace odpovídá normě.
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Lepková, Hana

Předloženou BP doporučuji jako oponent k obhajobě a navrhuji hodnocení velmi dobře/B. BP se opírá o kvalitní a rozsáhlou rešerši literatury. V praktické části vysoce hodnotím samostatnost a zaujatost pro vlastní řešení projektu, který řeší rozšíření nabídky sportovních aktivit pro děti ve vybrané části Břeclavi. Navrhovaná doporučení jsou realizovatelná v praxi, mohou zvýšit atraktivnost nabídky mimoškolního sportu.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B Cíl BP včetně dílčích cílů byl splněn velmi dobře.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B Velmi dobře byl zvolen postup řešení. Postup řešení a použité metody jsou základem velmi dobře zpracovaného projektu.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B Velmi dobře hodnotím ukutečněné anketní šetření a zpracovanou analýzu prostředí, na jejichž základě bylo možné zpracovat projekt pro rozšíření nabídky sportovních aktivit vybrané cílové skupiny.
Praktická využitelnost výsledků A Výsledky analytické i návrhové části BP jsou využitelné v praxi - mohou být výborným podkladem pro projektové žádosti v oblasti pohybových a sportovních aktivit ve městě Břeclavi.
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C Struktura práce, používaná terminologie a odborná jazyková úroveň jsou na dobré úrovni.
Práce s informačními zdroji A BP obsahuje výbornou teoretickou část - student prokázal výbornou schopnost při práci s informačními zdroji. Citace odpovídají zvolené normě.
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 73978