KAŠPAR, M. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.

Posudky

Posudek vedoucího

Veselý, Josef

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B Diplomová práce má za cíl zpracovat realizovatelný podnikatelský plán na téma obchod se sportovním zbožím. Cíl práce se podařilo naplnit.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A V práci je provedena analýza tržní situace pomocí několika osvědčených metod, které jsou pro daný obor adekvátní.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B Návrh podnikání je doplněn finančním plánem ve třech variantách. Výkazy jsou přiměřeným způsobem komentovány.
Praktická využitelnost výsledků B Přesto, že se jedná o oblast s relativně vysokou konkurencí lze dosažené výsledky považovat za prakticky využitelné. Podnikatelský plán obsahuje rovněž analýzu možných rizik, jejich identifikaci, kvantifikaci a návrh možných opatření k jejich snížení či eliminaci.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B Práce má dobrou úroveň po grafické, odborné i jazykové stránce.
Práce s informačními zdroji, včetně citací B V práci byly využity jak literární zdroje doporučené, tak celá řada zdrojů dalších.
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Koplík, Petr

Kladně hodnotím využitím vlastních zkušeností při tvorbě diplomové práce.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků B
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C
Práce s informačními zdroji C
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 73992