SEJKORA, P. Obvody zajišťující správné nabíjení a vybíjení akumulátorů LiFePO4 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.

Posudky

Posudek vedoucího

Kubánek, David

Student při řešení bakalářské práce postupoval svědomitě, často konzultoval a řídil se pokyny školitele. Odevzdaná práce výstižně a srozumitelně popisuje problematiku požadovanou v zadání. Teorie je vyvážena s modelováním a praktickým ověřením. Výsledné řešení je funkční a použitelné. Drobnou výtku bych měl k několika překlepům, již více pravopisným chybám a nekvalitně vloženému obr. 3.2. Student rovněž mohl podrobněji popsat, jakým způsobem řešil simulaci funkce obvodu. Práci doporučuji k obhajobě a hodnotím ji známkou A/93.

Navrhovaná známka
A
Body
93

Posudek oponenta

Krajsa, Ondřej

Předložená bakalářská práce se orientuje na problematiku nabíjení LiFePO4 článků. Lze konstatovat, že vypracované řešení splňuje zadání práce a je na velmi dobré úrovni. Student v první části textu rozebírá nutnou teorii, dále je rozebrán návrh řešení, jeho simulace, realizace a měření. Práce je logicky členěna s dobrou strukturou. Z formálního hlediska by se dala vytknout kvalita obrázků (např. Obr. 3.3), indexování v rovnicích (stojatě/kurzívou) a styl textu - text je v některých pasážích psán spíše populárně-naučnou formou než jako technický text. Práci hodnotím jako výbornou a doporučuji k obhajobě.

Navrhovaná známka
A
Body
90

Otázky

eVSKP id 73737