SEKYRA, J. Bezdrátový přístupový systém [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.

Posudky

Posudek vedoucího

Fiedler, Petr

Zadání diplomové práce bylo mimořádni komplexní a vyžadovalo zvládnutí návrhu HW a tvorby SW pro platformu Rabbit i platformu Freescale HCS08 a zvládnutí problematiky bezdrátové komunikace i komunikace pro rozhraní Ethernet. Při realizaci byl diplomant nucen spolurpacovat se svým kolegou tak, aby jejich práce ve výsledku tvořily jeden funkční celek. Diplomant pracoval velmi aktivně, během konzultací k problémům přistupoval konstruktivně. Výsledkem diplomové práce je funkčí řešení a kvalitně provedená dokumentace ke zhotoveným modulům. Práci hodnotím jako výbornou.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění zadání A 50/50
Aktivita během řešení a zpracování práce (práce s literaturou, využívání konzultací, atd.) A 18/20
Formální zpracování práce A 19/20
Využití literatury A 10/10
Navrhovaná známka
A
Body
97

Posudek oponenta

Honzík, Petr

Zadáním práce je realizace terminálu pro přístupový systém s bezdrátovým a ethernetovým rozhraním. Součástí zadání je návrh HW, SW, komunikační koncepce a protokolu, včetně ověření funkce. Předložená práce toto zadání splňuje v plném rozsahu. Diplomant provedl podrobné nastudování problematiky, stanovil kritéria pro návrh a zařízení realizoval. V práci postrádám pouze popis ověření a vyhodnocení vlastností sytému. Písemná práce je pečlivě zpracována, popisuje podrobně danou problematiku i postup řešení. Literární odkazy jsou správně a v dostatečné míře uvedeny. Předložená práce dokládá inženýrské schopnosti diplomanta a navrhuji hodnocení výborně (A).

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Formální zpracování práce B 8/10
Interpretace výsledků a jejich diskuse A 20/20
Odborná úroveň práce A 50/50
Splnění požadavků zadání A 19/20
Navrhovaná známka
A
Body
97

Otázky

eVSKP id 12698