HAVLÍČEK, J. Hybridní větrání v budovách [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2011.

Posudky

Posudek vedoucího

Charvát, Pavel

Zadání bakalářské práce mělo čistě rešeršní charakter. Jejímu vypracování se student začal intenzivně věnovat až poslední měsíc před termínem odevzdání. Při vypracování práce se student z velké části opíral o literární zdroje poskytnuté vedoucím. Tato skutečnost byla do jisté míry dána oblastí, na kterou je bakalářská práce zaměřena.

Navrhovaná známka
D

Posudek oponenta

Pešek, Martin

Tato práce pojednává o rozdělení způsobů větrání se zaměřením na dva praktické realizované příklady hybridního větrání. V práci je množství věcí, o kterých autor hovoří v úvodu kapitoly, poté přejde k jiné problematice a vrací se následně k témuž, o čem hovořil na začátku. V kapitole diskuze autor hovoří skoro o témže, jako v kapitole závěr. Jednotlivé odstavce na sebe ne vždy navazují. Věcně je práce v pořádku, ovšem je zpracována s množstvím gramatických překlepů (strana 20, řádek 1; strana 21, řádek 1). Dále grafická úprava nejen obrázků (obr. 10), z nichž obrázek v úvodu není popsán ani o něm v textu není zmínka, je na špatné úrovni. Cíle bakalářské práce byly ovšem splněny v minimálním rozsahu.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků a cílů zadání E
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod E
Schopnost interpretovat dosaž. vysledky a vyvozovat z nich závěry E
Logické uspořádání práce a formální náležitosti F
Grafická, stylistická úprava a pravopis F
Práce s literaturou včetně citací B
Navrhovaná známka
E

Otázky

eVSKP id 37128