FOJTOVÁ, L. Měření vzdáleností stanic prostřednictvím ICMP protokolu v IP sítích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.

Posudky

Posudek vedoucího

Burget, Radim

Studentka zcela splnila zadání své práce, k řešení přistupovala velice zodpovědně po celou dobu řešení práce a výsledky pravidelně konzultovala s vedoucím. Výsledky měření jsou přehledně znázorněny v grafech. K práci nemám žádné vážnější výhrady.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění zadání A 50/50
Aktivita během řešení a zpracování práce (práce s literaturou, využívání konzultací, atd.) A 20/20
Formální zpracování práce A 20/20
Využití literatury A 10/10
Navrhovaná známka
A
Body
100

Posudek oponenta

Komosný, Dan

Práce je na velmi dobré odborné úrovni. Autorka řešila nelehkou problematiku, ke které bylo nutno prostudovat velké množství zdrojů. Po přečtení práce je také patrné, že autorka má velmi dobré znalosti z tohoto oboru. Vlastní přínos práce je jasně vymezený a uceleně popsaný. Provedené měření přineslo podle mého názoru velmi zajímavé výsledky. Autorka také provedla analýzu získaných hodnot z měření a objasnila tak některé zvláštnosti v naměřených hodnotách. K práci mám několik méně závažných poznámek. První se týká vhodné citace literatury především v úvodu práce. U některých tvrzení a pojmů by byl přínosný odkaz na literaturu. Dále mám výhradu k některým pojmům používaných v práci, jako například „reverz”.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A 20/20
Odborná úroveň práce A 50/50
Formální zpracování práce D 6/10
Interpretace výsledků a jejich diskuse A 20/20
Navrhovaná známka
A
Body
96

Otázky

eVSKP id 13998