KALINOVÁ, T. Podnikatelský záměr pro založení kavárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
I přes drobné nedostatky je práce na dobré úrovni. Doplňující otázka: Jakým způsobem byly kalkulovány variabilní náklady na jednoho zákazníka?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Odborná úroveň navrhované části | C | Drobné nedostatky. | |
Přínos a praktické využití návrhu | B | ||
Iniciativa a samostatnost při zpracování | C | ||
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 | B | ||
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň | B | ||
Splnění cíle a rozsahu zadání | B | ||
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) | B | ||
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | C |
eVSKP id 40580