KAŇOVÁ, V. Problematika analýzy mléka pomocí techniky ICP-OES [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2015.
Veronika Kaňová včas vypracovala teoretickou část bakalářské práce. Experimentální práci se rovněž důkladně věnovala a včas ji ukončila. Výsledky získané v rámci experimentální činnosti dokázala Veronika Kaňová dobře zpracovat a konfrontovat s dostupnou literaturou. Práci doporučuji k obhajobě a hodnotím jí známkou "A", tj. výborně
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Studium literatury a její zpracování | B | ||
Využití poznatků z literatury | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | B | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | B | ||
Závěry práce a jejich formulace | A | ||
Využívání konzultací při řešení práce | A | ||
Celkový přístup k řešení úkolů | A |
Velmi pěkná práce, která beze zbytku splnila požadavky zadání. V abstraktu bych vytkl dvě nadbytečné věty a nevysvětlenou zkratku (CRM). Teoretická část má logickou stavbu a je čtivá, metody jsou popsány reprodukovatelně. V kapitole „Výsledky a diskuse“ jsou pěkně diskutovány naměřené výsledky, ale vzhledem k zadání práce bych očekával hlubší diskusi zkoumaných metod. Literatura v textu je citována správně, ale citace v seznamu literatury jsou nejednotné. Po formální stránce má práce velmi dobrou úroveň, množství překlepů je malé.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Logické členění práce | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | B | ||
Využití literatury a její citace | B | ||
Úroveň jazykového zpracování | A | ||
Formální úroveň práce – celkový dojem | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | A |
eVSKP id 77129