HEROUTOVÁ, M. Kreativita v rozvoji pracovníka a organizace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.

Posudky

Posudek vedoucího

Franková, Emilie

Na posuzované diplomové práce oceňuji především náročnost cílů, jejichž splnění vedlo k důkladnému zmapování relativně početného obchodního týmu z hlediska konkrétních možností, jak zvýšit pracovní výkonnost členů tohoto týmu především prostřednictvím identifikace silných a slabých stránek osobnosti a od ní se odvíjejících návrhů na využití osobnostních rezerv.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A Autorka prokázala splnění vytyčených cílů na výborné úrovni.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A Zvolený postup řešení, komplexnost přístupu i výběr užitých metod jsou relevantní jak z hlediska metodologie, tak z hlediska cílů práce.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A Autorka s výbornou znalostí metodologie i metod interpretuje dosažené výsledky a vyvozuje z nich odpovídající závěry.
Praktická využitelnost výsledků A Získané výsledky ústící do podrobných návrhů na žádoucí zlepšení v oblasti řešené problematiky včetně zmapování možných nákladů svědčí o schopnosti autorky zpracovat prakticky užitečnou kvalifikační práci.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň A Také tato kriteria odpovídají požadavkům na kvalifikační práci (DP).
Práce s informačními zdroji, včetně citací A Autorka zmapovala odpovídající počet relevantních zdrojů, které řádně cituje.
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Hubinková,, Zuzana

Diplomová práce ukazuje na samostatný a tvůrčí přístup diplomantky ke zvolenému tématu i na její konstruktivní zamyšlení nad problematikou kreativity v rozvoji pracovníka a organizace V praktické části diplomantka propojila teoretická východiska do analýzy aktuálních předpokladů pro rozvoj kreativity u členů obchodního týmu dané společnosti. Výzkumný projekt byl dělán na základě dotazníků. Diplomantka v rámci doporučení určité metody pro zlepšení výkonnosti pracovníků uvedla také finanční náročnost tohoto řešení, což považuji za velmi přínosné. Diplomantka prokázala svou schopnost zpracování zvoleného tématu, zvládla část teoretickou i empirickou.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků A
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň A
Práce s informačními zdroji A
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 85869