DOČEKALOVÁ, S. Marketingový mix konkrétního podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.

Posudky

Posudek vedoucího

Novák, Petr

Otázky k obhajobě: Z čeho jste vycházela při sestavení analýzy S-W v kapitole 2.3 a proč je v práci uvedena jako první? Z pohledu účetnictví budou uváděné náklady na realizaci v kapitole 4 pro podnikatelku výdaji či náklady? Konzultovala jste již zavedení svých návrhů s podnikatelkou? Pokud ano, které návrhy plánuje na základě Vaší práce realizovat?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod D
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C
Praktická využitelnost výsledků B
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň D
Práce s informačními zdroji, včetně citací C
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Winter, Daniel

Diplomová práce Simony Dočekalové se zaobírá zhodnocením marketingového mixu konkrétní prodejny. Jako podklady pro vyhodnocení současné situace posloužily informace od majitelky obchodu, zaměstnanců a sesbírané informace z vyplněných dotazníků od zákazníků prodejny. Cílem DP bylo stanovení návrhů změn nástrojů marketingového mixu, které by měly mít za následek zvýšení počtu koupěschopné klientely, resp. nových zákazníků této prodejny. Práce je napsána srozumitelně. Z logického a přehledného sledu zpracovávaných statí je zřejmá dobrá orientace diplomantky jak v oblasti práce s literaturou, tak i v samotné oblasti vyhodnocení daných podkladů. Úroveň předložené práce odpovídá požadavkům kladeným na závěrečnou diplomovou práci a to včetně její jazykové, stylistické a celkové úpravy. Cíl diplomové práce byl v plném rozsahu splněn. Hodnotím tuto práci známkou VÝBORNĚ a zároveň ji doporučuji k obhajobě při státní závěrečné zkoušce.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A
Praktická využitelnost výsledků B
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň A
Práce s informačními zdroji A
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 84819