BARNIAK, M. Návrh nových laboratorních úloh pro prostředí GNS3 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.

Posudky

Posudek vedoucího

Jeřábek, Jan

Student vytvořil velmi vyspělou a rozsáhlou práci, musel prostudovat či testovat často ne dobře zdokumentovanou problematiku emulace síťových prvků a protokolů. Tvorbu práce přiměřeně konzultoval, velmi dobře však pracoval i samostatně. Zpracování z odborného i formálního hlediska je na velmi vysoké úrovni. Zadání bylo kompletně splněno a vytvořené návody (které student připravil kvalitně a dokonce v českém jazyce) jsou dostatečně podrobné a velmi dobře použitelné. Práci hodnotím A/100.

Navrhovaná známka
A
Body
100

Posudek oponenta

Koton, Jaroslav

Diplomová práce je věnována problematice a porovnání protokolových sad IPv4 a IPv6. Dle zadání jsou vytvořeny 4 laboratorní úlohy, které v rámci simulačního prostředí GNS3 prezentují způsob nasazení uvedených protokolových sad v datových sítích. Práce je členěna do oddělených a logicky navazujících částí, ze kterých pak vycházejí i kontrolní otázky dílčích laboratorních úloh. Svým zpracováním je práce na velmi vysoké úrovni a doporučuji k obhajobě.

Navrhovaná známka
A
Body
100

Otázky

eVSKP id 85345