DUŠEK, D. Komparace vybraných vkladových produktů pro fyzické osoby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.

Posudky

Posudek vedoucího

Rejnuš, Oldřich

Globální cíl práce je jasně vymezen, parciální cíle rovněž. Metodologie je na požadované úrovni. Téma práce je svým zaměřením originální a aktuální, struktura práce je srozumitelná. Názvy parciálních cílů měly být ovšem přesně přepsány do názvů kapitol. Teoretická část práce je v pořádku, svým obsahem odpovídá zaměření práce. Analytická část je pečlivě zpracována, zařazení dotazníkového šetření považuiji za přínosné a velice dobře provedené. S formou provedení komparace souhlasím. Dosažené výsledky formulované v doporučení pro managementy českých bank považuji sice za poněkud "jednoduché" nicméně s názory diplomanta vcelku souhlasím.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků C
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B Některé nadpisy jsou "rozjeté". Použitá literatura měla být seřazena abecedně.
Práce s informačními zdroji, včetně citací B
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Benešová, Lucie

Bakalářská práce byla pojata komplexně. Autor na začátku vytyčuje cíle, které jsou ve výsledku splněny. Kladně hodnotím využití dotazníkového šetření, na základě kterého byla stanovena kritéria a poté srovnána pomocí více druhů porovnávacích metod. Tuto bakalářskou práci doporučuji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C
Praktická využitelnost výsledků B
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji C
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 82234