DANĚK, M. Směrovací mechanizmy mezi autonomními systémy Internetu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.

Posudky

Posudek vedoucího

Novotný, Vít

Náplní práce studenta bylo prostudování architektury Internetu, principů směrování, a to především mezi autonomními systémy, a následně z nabytých znalostí navrhnout laboratorní úlohu pro předmět BARS. Student řešil svou bakalářskou práci aktivně, po počátečních konzultacích pracoval velmi samostatně, v průběhu semestru přicházel s dílčími výsledky, nedostatky do další schůzky opravoval. Poslední připomínku vedoucího však nezapracoval správně, což snižuje kvalitu práce a nezdůrazňuje množství práce, kterou student musel při návrhu a vypracování laboratorní úlohy odvést. Závěrem lze konstatovat, že cíle práce byly naplněny a doporučuji práci k obhajobě, a hodnotím známkou B/83 bodů

Navrhovaná známka
B
Body
83

Posudek oponenta

Komosný, Dan

Student zadání splnil v plném rozsahu. Nejzávažnějším nedostatkem práce je způsob popisu vlastního přínosu, tedy realizace laboratorní úlohy. Celkem je tomuto popisu věnováno v hlavním těle práce 10 řádků se dvěma obrázky 4.1 a 4.2, které nemají pro realizaci úlohy žádnou vypovídající hodnotu. V práci postrádám popis a zdůvodnění návrhu topologie laboratorní úlohy, popis konfigurace jednotlivých prvků, způsob síťové konfigurace virtualizovaných OS a jejich propojení se simulačním programem, atd. Formální úprava práce je slabá. Úvod není formátován do bloku. Tabulky nejsou číslovány. V seznamu použité literatury je stejná publikace použita dvakrát s různými odkazy. V práci jsou časté gramatické chyby a špatné skloňování slov. Dále jsou často používány nevhodné kombinace anglických a českých slov. Anglický abstrakt není dobře napsán.

Navrhovaná známka
D
Body
65

Otázky

eVSKP id 85208