YARMOLSKYY, O. Analýza vysokorychlostních sítí zátěžovým testerem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.

Posudky

Posudek vedoucího

Škorpil, Vladislav

Student přistupoval ke zpracování práce velmi zodpovědně. Konzultoval velmi často, hojně využíval možnosti diskutovat o praktických otázkách s mým doktorandem, který se analyzátoru IXIA také věnuje. Na konzultace byl vždy řádně připraven a přicházel s vlastními nápady, které realizoval. Zvládnutí práce s analyzátorem IXIA je samo o sobě dost obtížné a student to zvládnul na výborné úrovni. Připravil také tři kvalitní laboratorní úlohy, které budou využity ve výuce. S prací pana Oleksandra Yarmolskyy jsem byl velmi spokojen.

Navrhovaná známka
A
Body
100

Posudek oponenta

Novotný, Bohumil

Student se ve své práci zabýval testováním sítě a generováním provozu pomocí zařízení IXIA. Na základě získaných teoretických i praktických znalostí navrhl laboratorní úlohy uvedené v příloze. Student tímto splnil požadavky zadání. Práce je na vysoké odborné úrovni, student interpretuje výsledky správným způsobem, ovšem formální stránka práce není zcela bez chyb. Chyby se v práci vyskytují pravopisné, v práci se nalézají překlepy a na koncích řádků není upravené zarovnání samostatných písmen. Chyba se vyskytla i ve skloňování příjmení v poděkování. Navzdory horšímu formálnímu zpracování diplomové práce hodnotím studenta 93 body, A.

Navrhovaná známka
A
Body
93

eVSKP id 85210