BUREŠ, F. Návrh nových laboratorních úloh pro simulační prostředí GNS3 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.

Posudky

Posudek vedoucího

Jeřábek, Jan

Student měl za úkol vytvoření tří konfiguračních úloh v prostředí GNS3, což se mu podařilo. Pravidelně svůj postup konzultoval a podařilo se mu velmi dobře se v dané problematice zorientovat. Vytvořené úlohy jsou dobře promyšleny. Koncipovány jsou jako doplňkové a rozšiřují studentovi znalosti, což je důvodem, proč vlastní návody jsou velmi stručné. Z formálního hlediska nemám žádné významnější výhrady.

Navrhovaná známka
A
Body
92

Posudek oponenta

Červenka, Vladimír

Student Bureš ve své práci prokázal dostatečnou znalost zadané problematiky a vytvořil sadu úloh dle zadání. Po formální stránce je bakalářská práce na dobré úrovni. Dobrý dojem kazí jen mírně neformální styl vyjadřování a zápis v první osobě. Zřídka se objevují nepřesné/neúplné formulace. Odborná úroveň práce i interpretace výsledků je na dobré úrovni, přičemž zadání je splněno beze zbytku. Kladně oceňuji velikost rozsahu práce a vhodný výběr témat.

Navrhovaná známka
A
Body
91

Otázky

eVSKP id 85222