LIŠKA, J. Návrh efektivního využití výukového systému [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.

Posudky

Posudek vedoucího

Škorpil, Vladislav

Student Jiří Liška si vybral zadání, které vyhovuje požadavkům na bakalářskou práci a jehož splnění vyžaduje především systematickou mravenčí práci spíše než složitý teoretický rozbor nebo obtížnou praktickou realizaci. Konzultovat chodil minimálně, vše nechal v zásadě na poslední chvíli. Přesto vypracoval práci, která splňuje zadání a bude ji možno využít ve výuce. Popis jednotlivých úloh je poměrně chaotický, chybí název úlohy, není na začátku uvedena použitá verze výukového systému TIMS a celkově lze říci, že úpravám návodů na laboratorní úlohy bude třeba věnovat ještě dost práce, aby mohly být prakticky použity. Počet stran práce (28) odpovídá všeobecným požadavkům na délku bakalářské práce, ale charakter návrhu laboratorních úloh spolu s kompletní dokumentací by potřeboval stránek více.

Navrhovaná známka
C
Body
71

Posudek oponenta

Endrle, Pavel

Student ve své práci popisuje a demonstruje možnosti rozšíření výuky komunikačních systémů o tři nové úlohy, realizované pomocí různých verzí výukového systému TIMS. Dle mého názoru je zadání splněno a předložené úlohy by bylo možné s menšími úpravami použít ve výuce, nicméně práce jako taková obsahuje velké množství gramatických a stylistických chyb. Faktické chyby jsou zastoupeny v méře nižší, nicméně i tak se zde objevují. Z těchto důvodů navrhuji hodnocení stupněm C/76b. a práci doporučuji k obhajobě.

Navrhovaná známka
C
Body
76

eVSKP id 85298