SKULÍNEK, Z. Využití knihovny ALIZE pro identifikaci mluvčích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2015.

Posudky

Posudek vedoucího

Přinosil, Jiří

Cílem práce byl návrh a implementace algoritmu pro identifikaci osob z řečového signálu s využitím knihovny ALIZE. Cíle práce byly splněny. Během řešení bakalářské práce autor významné postupy na práci konzultoval s vedoucím. Autor pracoval samostatně a zodpovědně. Z formálního a stylistického hlediska bych práci zejména vytkl netechnické výrazy a obraty, které se v práci vyskytují.

Navrhovaná známka
A
Body
92

Posudek oponenta

Burget, Radim

Práce vychází ze softwarového nástroje ALIZE, kde student s jeho pomocí implementuje rozpoznávání mluvčího z hlasu. Jedním z přínosů této práce je zajištění kvalitnější dokumentace v angličtině, což bezesporu přinese prospěch vývojářské komunitě po celém světě. Práce byla splněna v plném rozsahu a je na dobré odborné úrovni. Práci bych z formálního hlediska vytknul nezvyklé členění kapitol a nepříliš zdařilé technické vyjadřování „ALIZE si potrpí na vyžívání výjimek“ a další.

Navrhovaná známka
B
Body
88

Otázky

eVSKP id 85299