TORONI, A. Analýza vybraného podnikatelského subjektu pomocí vybraných metod [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.

Posudky

Posudek vedoucího

Hanušová, Helena

Analytická část práce je zpracovaná velmi dobře a stala se východiskem pro řadu realizovatelných návrhů. Formální stránkka práce její hodnotu snižuje. Při obhajobě doporučuji zodpovědět následující otázky: 1. V čem vidíte největší rizika pro firmu Fitness Gabrhel, s.r.o. 2. V čem spatřujete příčiny doposud pomalu se prosazujícího trendu "Zdravého životního stylu" v SR a ČR

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů C Cíl práce uvedený v zadání autor parafrázuje, obsah a smysl zadného cíle je však zachován.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B Postup řešení je logický, použité metody jsou adekvátní.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A
Praktická využitelnost výsledků B
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C Zadání kapitoly Cíle práce, metody a postupy zpracování autor zúžil na Cíle práce a metodika, kterou neočísloval. Jazyková úroveň je slabší - např. syntaxe (investičnú aktivít - str.16, str. 23 - 4.řádek odspodu- zbytečné čárky, str.52- 2.odst,.3.řádek, atp).
Práce s informačními zdroji, včetně citací B
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Staňo, Andrej

"Bakalárska práca s názvom ""Analýza vybraného podnikatelského subjektu pomocí vybraných metod"", bola spracovaná na kvalitnej úrovni. Autor práce použil vhodné literárne pramene k objasneniu témy práce. Na základe štúdii boli jeho poznatky spracované logicky a zodpovedajú danej tematike. Celková koncepcia práce uľahčuje pochopenie uvedených informácií. Autor práce vhodne využil metódy danej problematiky. Podrobný popis situácie, v ktorom sa analyzovaný subjekt nachádza, zaručil, že aj keď sa návrhy riešenia môžu zdať málo atraktívne, existuje reálny predpoklad, že by mohli mať pozitívny vplyv na riešenie zistených problémov. V bakalárskej práci som postrehol niekoľko pravopisných chýb a nesprávnych štylizácií viet. Proporcionalita a členenie práce ju však robí vyváženou a prehľadnou po obsahovej i formálnej stránke.V závere by som očakával všeobecný prínos práce. Napriek drobným nedostatkom študent splnil stanovené ciele a bakalárska práca môže byť prínosom pri koncepcii návrhov na riešenie situácie Fitness GABRHEL, s. r. o.."

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A
Praktická využitelnost výsledků B
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji A
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 85637