KUBÍK, P. Měření intenzity provozu během pevně daných intervalů v AP [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.

Posudky

Posudek vedoucího

Matocha, Tomáš

Student pracoval aktivně během semestru, což pravidelně dokládal reporty o výsledcích své práce. Celkově můžu konstatovat , že zadání splnil, pouze jak sám v závěru uvádí, vykreslování grafů , což byl jeden z bodů zadání, nebylo možné snadným způsoběm zrealizovat, protože možnosti AP jsou dosti omezené. I tak studentovi navrhuji známku A/94 bodů.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění zadání A 46/50
Aktivita během řešení a zpracování práce (práce s literaturou, využívání konzultací, atd.) A 20/20
Využití literatury A 10/10
Formální zpracování práce A 18/20
Navrhovaná známka
A
Body
94

Posudek oponenta

Trzos, Michal

Práce se zabývá měřením intenzity provozu na bezdrátovém přístupovém bodu s možností rozlišení mezi jednotlivými spojeními a statistickým zpracováním naměřených dat. Práce je přehledně strukturovaná. V teoretické části se zabývá jen těmi metodami, které v implementační části efektivně využívá. Oproti zadání se však v práci nevyskytuje úvaha nad grafickým zpracováním naměřených dat. U rovnic a obrázků chybí odkazy na zdroje ze kterých autor čerpal. Na některé obrázky a rovnice není odkazováno v textu (Obr. 2.1, 4.1, rovnice 2.1-2.3). V práci se také často vyskytují špatně použité jednotky a indexy a nezanedbatelné množství pravopisných chyb. Navzdory těmto chybám práci považuji za velmi dobrou.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání B 16/20
Interpretace výsledků a jejich diskuse A 20/20
Formální zpracování práce D 6/10
Odborná úroveň práce A 45/50
Navrhovaná známka
B
Body
87

Otázky

eVSKP id 39932