HORALÍK, J. VÍCEKRITERIÁLNÍ OPTIMALIZACE VE VÝNOSOVÉM OCEŇOVÁNÍ NEMOVITOSTÍ [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2016.

Posudky

Posudek vedoucího

Marková, Leonora

Práce splnila požadovanou formální i jazykovou úpravu. Stěžejní dílší části práce byly průběžně publikovány. Práce je v souladu s požadavky Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy formulovanými v zákoně č. 111/1992 Sb., o vysokých školách, § 47, odst. 4. Práci doporučuji k obhajobě.

Navrhovaná známka

Posudek oponenta

Puchýř, Bohumil

V souladu s běžnými zvyklostmi a podle čl. 45 Studijního a zkušebního řádu doktorského studijního programu musím konstatovat následující : a) Téma předložené disertační práce je velmi aktuální. b) Disertační práce splnila vytýčený cíl. c) Použité metody zpracování jsou odpovídající stupni doktorského studia. d) Disertant se snažil zobrazit jako výsledek své práce předložit vlastní metodiku stanovení diskontní sazby, což se mu zdařilo. e) Výsledky předložené práce lze dále využívat a upřesňovat. f) Na předložené disertační práci lze nejvíce hodnotit samostatný tvůrčí přístup disertanta. Předloženou disertační práci doporučuji k obhajobě před odbornou komisí a také tímto navrhuji komisi, aby po úspěšné obhajobě byl doktorandu Ing. et Ing. Janu Horalíkovi přiznán akademický titul „doktor“ (ve zkratce Ph.D.), uváděný za jménem podle patřičného zákona O vysokých školách.

Navrhovaná známka

Abraham, Karel

Předložená disertační práce má zajímavé téma, je velmi dobře zpracovaná, zvolené téma je aktuální, konkrétně zaměřené a její závěry považuji za objek-tivní a správné. Předloženou dizertační práci doporučuji přijmout k obhajobě.

Navrhovaná známka

eVSKP id 87398