PÁL, T. Čtečka RFID čipů řízená AVR mikrokontrolerem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.

Posudky

Posudek vedoucího

Šilhavý, Pavel

Student v rámci práce realizoval plně funkční čtečku RFID čipů umožňující pracovat nejen ve spolupráci s PC, což bylo požadováno v zadání, ale i v samostatně s využitím osazeného 4 řádkového displeje. Student pracoval zcela samostatně rovnoměrně během celého semestru a dosažené výsledky jsou vynikající.

Navrhovaná známka
A
Body
100

Posudek oponenta

Daněček, Vít

Student vytvořil modul čtečky RFID čipů pro PC. Jedná se o kompletní a plně funkční hardwarovou i softwarovou realizaci výše zmíněného modulu. V části práce související s hardwarovou realizací pozitivně hodnotím kapitolu 4.1.3, jež obsahuje kalibraci antény RFID a dále měření komunikace mezi AVR mikrokontrolerem a obvodem TRF7970A v kapitole 4.2.1. V softwarové části práce lze pozitivně vyzdvihnout vytvoření obslužného programu pro AVR mikrokontroler s displejem a plně funkční GUI aplikaci pro PC. Zadání bylo splněno v celém rozsahu. Oborná úroveň práce je vynikající. Interpretaci výsledku v textu práce i závěrečné zhodnocení považuji za vynikající. Po formální stránce lze práci negativně vytknout neostrý obraz 3.6. Práce je napsaná ve slovenském jazyce. Seznam citací je proveden v souladu s citační normou. Vhledem k rozsahu provedené práce i přes drobné formální nedostatky hodnotím celkově práci jako výbornou. Vážené komisi bych rád doporučil zvážení této práce na možné další ocenění.

Navrhovaná známka
A
Body
100

eVSKP id 40307