JARCHOVSKÝ, P. Návrh na zvýšení prodeje zmrzlinových dezertů na trhu v ČR [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.

Posudky

Posudek vedoucího

Mikulec, Luděk

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A
Praktická využitelnost výsledků A
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň A
Práce s informačními zdroji, včetně citací B
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Jörka,, Pavel

Zadání diplomové práce bylo splněno v plném rozsahu. Student vycházel z ověřených zdrojů literatury, ovšem jejich rozsáhlost, hlavně co se týče knižních zahraničních publikací, by mohla být rozšířenější. Velmi výstižně je zpracována analytická část s řadou přehledných grafů, tabulek a je zřejmé, že autor dobře porozuměl dané problematice. Zároveň oceňuji vypracovanou návrhovou část s řadou přehledných tabulek i možných rozšíření do budoucna, která je velmi podrobná a vychází z firemní praxe. Ovšem ze závěru práce vyplývá možnost účelněji investovat větší částky do jiné formy propagace než do reklamy (předpokládané zvýšení ročního obratu pouze o 2 %). Práce je vypracována v logické posloupnosti s detailními rozbory a vysvětleními.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A
Praktická využitelnost výsledků B
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň A
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 91511