BUBELÍNY, P. Bezpečnostní rizika současných směrovačů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.

Posudky

Posudek vedoucího

Vychodil, Petr

Student přistupoval k vytvoření bakalářské práce velice aktivně a splnil požadované zadání v plné míře. Navrhuji klasifikovat výborně - A.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Využití literatury A 10/10
Formální zpracování práce A 18/20
Aktivita během řešení a zpracování práce (práce s literaturou, využívání konzultací, atd.) A 20/20
Splnění zadání A 50/50
Navrhovaná známka
A
Body
98

Posudek oponenta

Vymazal, Michal

Diplomant požadované zadání splnil. Práce je po obsahové stránce kvalitní a je v ní popsána problematika zabezpečení směrovačů a následně provedeny a popsány různé typy útoků na 4 různé směrovače. V práci mohlo být popsáno doporučené nastavení a zabezpečení bezdrátové sítě pro minimalizaci rizika možného útoku (silné heslo, šifrování WPA2). Z formálního hlediska práce obsahuje značné množství pravopisných chyb (přebytek nebo nedostatek čárek v souvětích), špatně užité výčtové seznamy, některé odkazy na použitou literaturu nejsou v práci uvedeny, popis prvků na některých obrázcích chybí a některé použité slovní obraty nejsou vhodné pro odbornou literaturu. Práci doporučuji k obhajobě a hodnotím známkou A/90.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A 20/20
Odborná úroveň práce A 45/50
Interpretace výsledků a jejich diskuse A 19/20
Formální zpracování práce D 6/10
Navrhovaná známka
A
Body
90

Otázky

eVSKP id 32167